Assarille sunnuntailounas

 Kuvat Margit Mannila

Toiseksi nuorin lapsukainenkin on nyt sitten saamassa lakin. Sen kunniaksi söimme hieman pidemmän kaavan mukaan sunnuntailounaan. Onnea valkolakista!

Alkuruokana oli korvasienikeitto, jonka päälle jokainen sai itse ripotelle keiton päälle haluamansa määrän nokkosta. Itse ripottelin aika paljon. 


Keiton kanssa oli lisäksi paahdettua leipää.


   Pääruokana ankkaa appelsiinisalaattipedillä ja appelsiini glasyyrillä ja kastikkeella.


 Appelsiinihan on perinteisesti ankan rintafiléen kanssa tarjottava.




 Tässä valmis annos.


Sitruuna on yksi sellainen asia, jota tungen kaikkialle, johon sitä vain voi kohtuudella laittaa.


 Veteenhän se kuuluu vähän itseoikeutetusti. 





 Ja kyllähän tämä maistui.
 Junnu vähän moitti, että appelsiinniankka maistuu maistuu liikaa appelsiinilta.


 Jälkiruokana oli vadelmarahka.
Vielä muutama pussi löytyy pakkasesta tätä herkkua.






Comments