Vuoden 2017 iltapala oli 7.1.2017. Yksi Ladyista nimittäin oli reissussa ja siirsimme sitten iltapalaa hieman sen mukaan.
Kuvat Margit Mannila
Alkupalan alustat. Porkkana-nokkossämpylä, nokkosnäkkäri ja Vaasan tumma ruisleipä paahdettuna.
Kattaus oli jälleen aika sinivalkoinen.
Suomi 100.
Suomi 100.
Tämän vuoden ruokateemana oli nokkonen.
Nokkosta oli mausteena:
- Lohimoussessa
- Nokkosnäkkärissä
- Koristeena alkupalautasella
- Koristeena alkupalautasella
- Mausteena porkkanaleivässä
- Kanttarellimuhennoksessa
Alkupala
Pääruoka
Pulled pork ja perunasose ja kanttarellikastike maustettuna nokkosilla.
Lisukkeena höyrytettyä parsakaalia.
Jälkiruoka
Vadelmavaahto. Itse poimittuja vadelmia mökin takapihalta, turkkilaista jogurttia, kuohukermaa ja hieman sokeria ja vaniljasokeria. Koristeena vadelmia ja jäisiä puolukoita. Mökin punaherukoista keitetty hilloke, johon oli lisätty pieni ripaus kardemummaa.
Sitten vähän teetä ja kahvia ja tietenkin vähän suklaata
Ihanat Ladyt iltapalalla. 2016. (8.1.2017).
Comments
Post a Comment