Kuvat MM
Sarvet olivat suosittua tarjottavaa joskus muinaisuudessa. Yleensä täytteenä oli juustoa ja päällekin ripoteltiin juustoa.
Prinssinakkien ajatuessa jääkaappiini perjantaina ostoksilla käynnin yhteydessä, päädyin lauantaina tekemään sarvia. Koska jääkaapissani oli ennestään pippurituorejuustoa, päädyin yhdistämään nämä kaksi aineista. Syntyi pippuriprinssi, joka maistuu vallan mainiolta.
Nakit eivät ihan riittäneet, koska tapoihini kuuluu tehdä kerralla aina vähintään komppanialle. Loput sarvista saivat täytteeksi kanttarellia, jossa oli paistettua sipulia sekä pieni loraus kermaa.
Pippurijuustoa riitti kanttarelleille ja se sopi myös niiden seuraan varsin mukavasti.
Pippuristen sarvien päällä raastoin myllystä ripauksen pippuria.
Sopiva ohje sarville löytyy esimerkiksi MyllynParas -sivustolta.
Comments
Post a Comment