Chili-valkosipulipasta

Kuvat Margit Mannila

Päädyin tekemään pitkästä aikaa chili-valkosipulipastaa.  Erityisen hyvin siihen sopii Lidlin myymä tomaattimurska, jossa on chiliä ja paprikaa. 


Tarvitset
Pieni pala kuivattua chiliä
1-2 valkosipulin kynttä (reilun kokoisia)
tomaattimurskaa
jauhelihaa
pastaa
suolaa 
mausteita esim. valkopippuri, paprikajauhe ym.
1 kasvisliemikuutio
(hieman suolaa) 
(juustoraastetta)

Tee näin
  1. laita pannulle hieman voita ja öljyä ja kun se on lämmennyt, laita siihen murskattu chili ja valkosipulinkynnet ohuina siivuina (jos puristat ne, niin lisää vasta ihan lopussa etteivät pala) ja mausteet, joita käytät.
  2. laita joukkoon valmiiksi paistettu jauheliha sekoittele, jotta mausteet sekoittuvat lihaan.
  3. kaada päälle tomaattimurska ja noin ½ tölkillistä vettä.
  4. Keitä pasta ohjeiden mukaan.
  5. Sekoita keitetty pasta kastikkseen.
  6. Lisää halutessasi juustoraaste. 

Nopeasti valmista.
Minulla on aina valmiiksi paistettua jauhelihaa pakkasessa, joten se vain sulamaan aamulla jääkaappiin ja valmistamaan ruokaa.



 
 
 


Comments