Feta-tomaatti pasta

Kuvat Margit Mannila

Tarvitset 
200 g fetaa
hieman öljyä
1-2 valkosipulin kynttä
tomaatteja (mielellään luumutomaatteja)

pastaa 


Tee näin
  1. Laita pastalle vesi kiehumaan kattilaan.
  2. Kun vesi kiehuulaita pasta sinne.
  3. Keitä al dente.
  4. Valuta vesi.
  5. Sekoita joukkoon feta-tomaattiseos. 
  6. Voit pyöräyttää vähän pippuria päälle. 
 
  1. Laita vuokaan hieman öljyä.
  2. Purista valkosipulinkynsi(kynnet) öljyn pinnalle.
  3. Laita fetajuusto vuokaan.
  4. Huuhdo tomaatit ja laita vuokaan.
  5. Laita vuoka uuniin 200 C.
  6. Anna paistua kunnes pasta on kiehunut kypsäksi.

Comments