Uunilihaa hitaasti hauduttaen


Possun lapa ja etuselkä oli eilen lähikaupassa 2,99€/kg. Ostin pari palaa, jossa oli kunnon rasvakerros reunassa. Sain siitä kalakukkooni tarvittavan silavan ja lihan. Loput lihat laitoin pippurin ja suolan kera rautapataan ja uuniin yhdessä kalakukon kanssa. Juniorit nimittäin ilmoittivat, että he eivät mitään kalakukkoja syö, joten heille sitten oma ruoka, josta taitaa sitten kyllä riittää loppuviikoksi syötävää koko porukalle.


Hitaasti haudutettuna lihasta tulee aivan ihanaa. 100-120 C kalakukon kanssa n. 5 h.  Helppoa ja maukasta. Lisukkeena perunasosetta. Maistuu kriittisimmällekin ruokailijalle. Pippurien määrä tosin hirvittää aina niin oman perheeni jäseniä kuin vähän viraampiakin.


Lähetetty Windows Phonesta

Comments