Ihanat Ladyt iltapalalla

Jo ilmeisesti perinteeksi muodostunut Loppiaisen illallinen pidettiin jälleen. Ihanat Ladyt saapuivat pienelle iltapalalle.

Alkupalana tarjosin minibruchettaa. Leipänä käytin leipomiani vuokaleipiä. Mukana olivat oliivivuokaleipä ja perunarieskataikinasta tehty vuokaleipä.


 

 

Päällystin leivät mm. vuohenjuustolla, pähkinöillä ja hunajalla, ilmakuivatulla kinkulla ja hunajameloonilla, juustolla ja viikunahillolla.Pääruokana oli, kuten menneenä vuonna lupasin, itsetehtyä pastaa.Tein pastan sunnuntaina valmiiksi, jotta maanantaina ehdin imuroimaan ja  tekemään muuta pientä pintaremonttia.  Sen seuraksi tein juustokastikkeen ja sitruunakastikkeen. Molemmat ohjeet Lidlistä ostetusta Pasta-keittokirjasta.Jälkiruoka oli nyt hieman vaatimaton. Porkkanapiirakkaa. Täytyy myöntää, että nyt laiskuus voitti. Sen verran tuo ikkunaremppa painoi päälle.  Junnu tilasi kaksi palaa porkkanapiirakkaa. Hän sanoi, että on saanut sitä ihan liian vähän.  Vain kaksi palaa (aika suurta) leivontapäivänä. 

Minulla painaa päälle vähän tuo ikkunaremontti, joka alkaa taloyhtiössämme kuluvalla viikolla. Remppa alkaa minun asunnostani, joten loppiainen menee siihen, että teippaan elektroniikan niin, että siihen ei pääse pölyä sekä poistan ikkunaverhot ja suojaan huonekalut ja kirjahyllyn sekä teippaan lattialle paperia, jotta parketti (toivottavasti) säästyy vaurioilta.

Jos Suomessa pienimuotoisen kotiravintolan pitäminen olisi aavistuksen verran helpompaa (se taitaa lainsäädännön mukaan olla käytännössä täysin mahdotonta) ryhtyisin pitämään sellaista illallisia kahdelle-tyylisiä juttuja.Aiemmat iltapalat

Ihana ilta ja Ellen Svinhufudin kakku 2015. (6.1.2016). 

Iltapala yhdeksälle 2014. (6.1.2015).

Comments