Valurauta-astiat ovat mainoita ruoanvalmistuksessa. Omistan pari valurautaista paistinpannua ja yhden padan sekä pari wokkipannua.
Paistan yleensä esim. lettuja kahdella paistinpannulla. Se on kätevää. Isokin määrä valmistuu todella nopeasti.
Wokkipannu sen sijaan on aivan loistava vähän suuremman jauhelihaerän kypsentämiseen. Siinä voi mainiosti uppopaistaa munkkeja, donitseja yms. Voit paistaa wokkipannulla myös poronkäristystä ja jättää sen sitten hautumaan kypsäksi siinä.
Wokkipannussa voi tehdä myös kastikkeen vähän isommallekin porukalle.
Lähetetty Windows Phonesta
Wokkipannussa voi tehdä myös kastikkeen vähän isommallekin porukalle.
Kokkaa valurauta-astioissa
Ostoskorissa
Lähetetty Windows Phonesta
Comments
Post a Comment