Inkivääripossu


Käytin tähän ruokaan possun paistia. 
Annos 3-4:lle
400 g possun paistikuutioita tai suikaleita (Snellman)
pala kiinankaalia
2 suurta porkkanaa 
hieman tuoretta tai kuivattua inkivääriä
n. ½ dl vehnäjauhoja
1 lihaliemikuutio
ripaus valkopippuria

1. Ota liha n. tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön.
2. Laita kattila liedelle lämpenemään ja laita pohjalle öljyä. Kun öljy on lämmennyt lisää lihat ja paista niitä n. 15-20 min välillä käännellen.
3. Ripottele lihan päälle vehnäjauhot anna niiden saada vähän väriä.
4. Lisää kuumaa vettä n. 5-6 dl.
5. Lisää liemeen porkkanat, kiinankaali, inkivääri ja lihaliemikuutio
6. Anna hautua n. 50-60 min tai kunnes liha on kypsää.
7. Tarkista suola.



Tarjoa lisäkkeenä riisiä ja salaattia




Salaattiin pilkoin luumutomaatteja.




Lisäsin vielä hieman hunajaa ja valkoviinietikkaa homejuuston päälle.

Lähetetty Windows Phonesta

Comments