Päädyin tänään tekemään pannumunakkaan.
Muuten kuin munakasrulla, mutta täyte laitetaankin peltille ja päälle kananmunaseos.
Kuvat Margit Mannila
Muuten kuin munakasrulla, mutta täyte laitetaankin peltille ja päälle kananmunaseos.
Tarvitset 6 kananmunaa, 6 dl maitoa, 1 dl vehnäjauhoja ja 1 tl suolaa.
Sekoita ainekset ja paista 225 C n. 25-30 min.
- Koska en paistanut sipuleita paiston munakasta 200 C:n lämmössä, jotta ne ehtivät hieman kypsyä.
- Maustoin käyttämäni ainekset ripottelemalla niiden päälle suolaa ja hieman valkopippuria sekä kuivattua kevätsipulia. Sekoittele, että suola ja pippuri tarttuvat aineksiin.
- Käytin herkkustatteja, joita oli vielä pakkasessa, punasipulia sekä luumutomaatteja (mini).
- Tarjoa salaatin kera.
Korkeammassa paistolämpötilassa olisi tullut hieman enemmän väriä, mutta o.k. näinkin. Halutessaan pinnalle olisi voinut vielä ripotella juustoa ja laittaa vielä hetkeksi uuniin, mutta jätin sen tekemättä.
Comments
Post a Comment